St. Andreas 't Grieth Zevenaar

U bevindt zich hier: Home Nieuws
16 mrt

Op 3 oktober jongstleden tijdens de ledenavond van de Rabobank in het GelreDome heeft de uitreiking van de cheque voor de Clubkas actie plaats gevonden.

Het was een goed georganiseerde avond gepresenteerd door Jan Versteegh.

Daarnaast waren er optredens van Introdans en Crescendo en sprekers van Fruitkwekerij de Stokhorst uit Groessen, Absolute Cycling, Volkshuisvesting en natuurlijk de Directeur Rabobank Arnhem en omgeving.

Met trots kijken wij terug op een gezellige avond met een mooie cheque, ter waarde van € 775,71, als kers op te taart. Bedankt voor jullie stemmen!

17 nov

Wil jij Sint en zijn pieten op visite dit jaar om een echte pakjesavond te houden? Geef ons dan een berichtje!
Voor meer informatie stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 06-11007425

Bezoeken kunnen geboekt worden op:
- zaterdag 1 december
- zondag 2 december
- woensdag 5 december

 

14 apr

Na al vele jaren een jeugdkoningin te hebben gehad is het op zondag 22 april 2018, tijdens het jeugdkoningschieten, gelukt om van de dames te winnen. Koen van Onna is onze nieuwe, eerste jeugdkoning van schutterij St. Andreas ’t Grieth-Zevenaar.

30 mrt

De jeugdvendeliers van schutterij Sint Andreas uit Zevenaar zijn alsnog gepromoveerd naar de hoogste klasse, te weten de Superieure A. Op zondag 9 september jongstleden hebben zij deelgenomen aan het Federatieve Schuttersconcours te Pannerden. Hierbij wisten zij een eerste prijs in de wacht te slepen. Door een storing in het computersysteem bleef de promotie die dag onopgemerkt. Onlangs volgde alsnog een bevestigende mail van de promotie van de jury. Tijdens de najaarsschuttersavond kregen de jeugdvendeliers het heugelijke nieuws te horen van hun commandant Maurice Visser.

Locatie

  • Oude Doesburgseweg 1
    6901 HG Zevenaar, Nederland
  • (0316) 524 397